بازدید معاون وزیر علوم، تحقیقات و هنر ایالت ورتمبرگ آلمان از موزه هنرهای معاصر

ساخت وبلاگ

بازديد معاون وزير علوم، تحقيقات و هنر ايالت ورتمبرگ آلمان از موزه هنرهاي معاصر

 

پترا اولشوفسكي معاون وزيرعلوم،تحقيقات و هنرايالت بادن ورتمبرگ آلمان به همراه گروهي از مقامات فرهنگي – هنري ، خبرنگاران و هنرمندان ايالت بادن ورتمبرگ ؛ ازجمله ، كريستيانه لانگه رييس گالري اشتوتگارت،پيا مولر تام رييس گالري ايالتي كارلسروهه،يوهان هولتن رييس گالري هنر ايالتي بادن بادن و ... ،ضمن ديدار و گفت و گو با علي محمد زارع رييس موزه هنرهاي معاصر تهران از نمايشگاه آثار توني كرگ هنرمند انگليسي – آلماني بازديد كردند.

به گزارش ايسنا به نقل از روابط عمومي موزه هنرهاي معاصر تهران، پترا اولشوفسكي ـ معاون وزيرعلوم،تحقيقات و هنرايالت بادن ورتمبرگ آلمان ـ به همراه گروهي از مقامات فرهنگي هنري ، خبرنگاران و هنرمندان اين ايالت ازجمله كريستيانه لانگه رييس گالري اشتوتگارت، پيا مولر تام رييس گالري ايالتي كارلسوهه، يوهان هولتن رييس گالري هنر ايالتي بادن بادن و ... به موزه هنرهاي معاصر آمدند و از نمايشگاه توني كرگ هنرمند انگليسي-آلماني ديدن كردند.

در اين ديدار علي محمد زارع  ـ رييس موزه هنرهاي معاصر تهران ـ ضمن معرفي اين مكان، اساس و اهداف برگزاري نمايشگاه ها و آثارگنجينه اظهار كرد: موزه هنرهاي معاصر تهران به عنوان تنها بنياد فرهنگي،هنري موزه اي است كه كاركرد معاصر دارد و تنها موزه مهم در خاورميانه  است/

او بر اهميت پژوهش در زمينه نمايشگاه هاي اين موزه و تاثير برگزاري اين نمايشگاه ها را بر وضيعت هنري منطقه تاكيد و گفت: موزه هنرهاي معاصر تهران به اسم خود مفتخر است و خوشبختانه اسم خود را از جايي وام نگرفته و همچنان بزرگترين آثار هنرغربي در كنار هنر منطقه را در گنجينه خود نگهداري مي كند.

رييس موزه هنرهاي معاصر تهران از تبادلات فرهنگي هنري و همچنين از برگزاري نمايشگاه بين ايران و آلمان استقبال كرد.

در اين ديدار پترا اولشوفسكي معاون وزير علوم، تحقيقات و هنر ايالت بادن ورتمبرگ گفت: وظيفه اوليه نهادهايي مثل اين گروه اعزامي از آلمان و موزه هاي ايران، امكان سنجي هرچه بيشتر و تعامل فرهنگي و هنري بين دو كشور است و دنيا مشتاق ديدن آثار گنجينه موزه هنرهاي معاصر تهران است.

همچنين كريستيانه لانگه رييس گالري اشتوتگارت با توجه شناخت اروپايي ها از هنر معاصر غربي گفت: شناخت اروپايي ها از هنر معاصر غربي قطعاً عميق تر و بيشتر است تا شناختشان از هنر معاصر خاورميانه و بخصوص ايران و اين خود دليل اشتياق موسسات و بنيادهاي هنري اروپايي براي تعامل با موسسات هنري و خاورميانه است.

پيا مولر تام رييس گالري ايالتي كارلسوهه با تاكيد بر اين نكته كه موزه هنرهاي معاصر تهران در سطح بين المللي بسيار شناخته شده است، بيان كرد: با توجه با اين شناخت و اعتبار است كه كنجكاوي و شوق زيادي براي ديدن اين آثار در بين اهالي هنر در اروپا وجود دارد.

يوهان هولتن رييس گالري هنر ايالتي بادن بادن نيز در اين جلسه گفت: فضايي كه من مديريت آن را به عهده دارم بر خلاف فضاهاي موزه اي، از مجموعه خاصي نگهداري نمي كند اما با رويكرد فراگير جهاني ،علاقه‌مند به برگزاري نمايشگاه‌ها و پرژه‌هاي مطالعاتي با همكاري موسساتي مانند موزه هنرهاي معاصر تهران هستيم.

رييس موزه هنرهاي معاصر تهران در اين ديدار كتاب گنجينه آثار خارجي موزه، كتاب آثار ايراني و خارجي گنجينه ( نمايشگاه مسافران برلين و رم) و كتاب آثار نمايشگاه كارنامه را به اين هيات آلماني اهدا كرد.

در اين ديدارعلي اكبر صادقي از هنرمندان پيشكسوت و معاصر كشورمان به همراه تعداي از نمايشگاه گردان ها،با گروه آلماني ديدار و به تبادل اطلاعات هنر معاصر و مدرن پرداختند.

ساير خبرها را در سايت سفارت ايران در برلين دنبال كنيد.

 

iranembberlin...
ما را در سایت iranembberlin دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : iranembberlin iranembberlin بازدید : 157 تاريخ : پنجشنبه 7 دی 1396 ساعت: 16:52